De sleutel tot perpectief - úw schets !

U bent bij mij op het juiste adres om al uw ruimtelijke woon/huis/bedrijfs- plannen, ideeën en wensen - concre(e)t(er) te maken.
Dát enthousiasmerende beeld! (Ver)bouwplannen, maar u komt er nog niet helemaal uit? De verbeelding van uw woning. Uw huis comfortabeler maken en energie besparen? Uw originele wenskaart. Dié kans die u wilt verzilveren! Zelf leren schetsen? Ik bied u de sleutel.... tot perspectief!

2317-20231215-schetssessie-resultaat-PR

Schets Hulp

Je wilt ruimtelijke wensen, uitdagingen en/of ideeën concreet maken: ik help je. De schetsen vormen de eerste stap naar realiteit, bieden inzicht in kansen en mogelijkheden. Lees verder wat ik zoal voor je/jullie kan betekenen.

 

Schets Opdracht

Er zijn momenten die je vast wilt leggen. Of dit nu professioneel of privé – de illustratie van een boek of een verhuiskaart – is: ik vertaal jouw wensen naar tastbare beelden. Vorm, stijl en uitwerking doe ik in overleg met u. Vraag naar de mogelijkheden. 

Schets Cursus

Schetsen is een heerlijk tijdverdrijf.
Wilt je dat ook ontdekken? Ik deel graag mijn enthousiasme en kennis in een schetsworkshop waarin ruimtelijke verbeelding centraal staat. In overleg met jou – wat wil je leren? – stel ik een opdrachten samen. 
 

Schets Te koop

Regelmatig maak ik ‘vrije’ tekeningen ter ontspanning, onderzoek of gewoonweg vanuit passie. Een uiteenlopende verzameling is het resultaat. Sommige geef ik op ansichtkaart uit. Ik verkoop ook originelen. Neem eens een kijkje!

 

Op de op deze site getoonde beelden rust auteursrecht. Zonder toestemming van mij mogen zij niet worden gebruikt voor enig doel.