Schets Te koop

Mijn schetsen zijn te koop. Als uniek item of als reproductie. Zie je iets op mijn website dat jouw interesse heeft? Vraag naar de mogelijkheden.

Bestel uw kaart hier!

Bent u op zoek naar een unieke kaart waarmee u vrienden en familie in de stemming wilt brengen voor de Feestdagen? Bestel dan ‘Ingesneeuwd Fries dorp’. Ik heb deze tekening in mijn eigen stijl vervaardigd, geïnspireerd door een oude prent van illustrator Frits Klein.

Afgedrukt op wit 300 grams papier, liggend formaat (299x210mm) met envelop.  Prijs per 10 stuks EUR 10,-; 20 stuks 19 euro; meer op aanvraag. Exclusief verzendkosten. Levertijd 1 week na bevestiging van de bestelling. Bestellen doet u via info@arnoldhoman.nl

 

 

Bakens aan het meer: 5 iconen

 

Van uiteenlopende onderwerpen, veelal te herleiden naar mijn fascinaties, vervaardig ik schetsen. Afgezien van gerichte opdrachten maak ik ze niet om te verkopen. Toch krijg ik regelmatig die vraag. Vandaar dat ik reproducties van enige schetsen aanbied. Maar ook unieke schetsen zijn, in overleg, verkrijgbaar.

In ansichtkaartvorm zijn verbeeldingen van plekken en bekende gebouwen rond het Tjeukemeer binnenkort lokaal in giftshops of bij mij aan huis te koop. Als grotere afdrukken gaat dat op bestelling. In dit laatste geval stem ik met u uw wensen af wat betreft formaat, druk/printtechniek en ondergrond. Ik werk op dit moment aan een reeks genaamd ‘Bakens aan het meer‘: deze komen in ieder geval in ansichtkaartvorm beschikbaar.  Wil je een seintje wanneer ze beschikbaar zijn? Laat dan hier je gegevens achter met in de omschrijving ‘Bakens’.

De watertoren van Heerenveen 1915-1980. Een iconisch bouwwerk dat ten prooi viel aan de slopershamer. De schets van de toren is op bestelling in diverse formaten verkrijgbaar. Op foto: als behang in een nis, formaat ca 60x120cm. Bestellen? Laat hier je gegevens achter, dan neem ik contact op. 

Originele 'schets van de week' te koop

Noorwegen, drie schuren tegen een heuvel in Sogn og Fjordane. Origineel. Werknummer 2322. Oostindisch inkt met aquarelverf op Aquarelpapier, afmeting 21 x 29,7cm. Prijs op aanvraag.

Gemaal Veenpolder te Echten, zicht op zijde Tjeukemeer. Origineel. Werknummer 2323. Oostindisch inkt op Aquarelpapier, afmeting 21 x 29,7cm. Prijs op aanvraag.

Boerderij Marwei 79, Vierhuis. Origineel. Werknummer 2412. Oostindisch inkt + aquarel op aquarelpapier, afmeting 21 x 29,7cm. Prijs op aanvraag.