Week van de Circulaire Economie: programma Vereniging Circulair Friesland

nieuwsbericht – 11 maart 2024

Begin dit jaar ben ik lid geworden van Vereniging Circulair Friesland (VCF). Met mijn lidmaatschap stroomt één van mijn drie passies –  Verduurzamen – samen met mijn wens een inhoudelijke bijdrage te willen leveren aan de volhoudbare toekomst van mijn geboorteprovincie.

Het is de Week van de Circulaire Economie. Met de aftrap in de vorm van het ledenontbijt van VCF bij de Cycle Up Hub in Leeuwarden is de week ‘los’. Een week die bol staat van de activiteiten. 

En wat doe ik dan zoal – anders – deze week? Voor mij is en voor andere leden die ik bij het ontbijt sprak is het ‘business as usual’. Maar er eens extra bij stil staan, en er over vertellen aan mijn gesprekspartners kan geen kwaad. En: attenderen op het bomvolle programma waarin inspiratie en ontmoeting centraal staan.

In de opmaat naar 2025, waar we van Friesland het circulaire middelpunt van de wereld willen maken, kijkt het programma deze week vooruit. Ambitie te over, maar het kán in Fryslân! Dus pik je graantje mee, en bezoek een van de evenementen.  

Wil je meer weten over wat ik zoal doe vanuit mijn passie Verduurzamen? klik dan op onderstaande foto.